Categories: Seks Mutfağı

Doğal Cinsel Güç Artırıcılar!

Dağın tepesinde aşk yapmaya kalkan erkek, her dağında bir inişi olduğunu unutmamalıdır. Sağlıklı bir erkeğin, cinsel isteğinin ve cinsel tatmine olan arzusunun güçlü olması beklenir; en azından toplumda böyle bir inanç hakimdir… Cinsel terapistlere göre ise, erkeklerin cinsel istekleri, kendilerine duydukları güven ve cinsel ihtiyaçları ile doğru orantılıdır. Erkekler iş stresi, ekonomik sorunlar, kendine vakit ayırmama, spor yapmama, sağlıklı beslenmeme, depresyon, mutsuz ve çatışmalı evlilikler gibi çeşitli nedenlerle ve özellikle de belirli bir yaşı geçtikten sonra cinsel güçlerini kaybetmeye başlarlar. Bunun sonucunda da cinsel güçlerini kazanmak ve elde tutmak için çeşitli yollara başvururlar. Erkekler cinsel güçlerini artırmak için şehvet artırıcı ilâçlar, iksirler, macunlar ararken, kadınlar da boş durmaz, erkeklerinin güçlerini artıracak başka çarelere başvururlar. Erkeklerin ve kadınların asırlar öncesinden beri devam eden bu arayışları Doğu ülkelerini cinsel gücü artırıcı formüllerin mucidi yapmıştır. Doğunun bu işe öncülük etmesinin çeşitli nedenleri olabilir ama bunların en başında cinsel hayatlarına düşkün olmaları gelir. Bu nedenle, bu ülkelerde “kocakarı ilacı” olarak tabir edilen kuvvet macunlarına, adamotuna, salep içmeye, aşk macunlarına erkekler tarafından oldukça fazla rağbet edilmiştir.

ADAMOTUNUN GİZEMLİ SIRRI…

Kuvvet macunları ile ilgili eski kitaplarda en sık rastlanan şifalı bitki adamotudur. "Erkeklerde seks duygularını kuvvetlendiren gayet hoş kokulu ve tatlı bir meyve" olarak bilinen adamotu mavimsi, mor renkli çiçekleri olan, rozet yapraklı ve kazık köklü, geniş yapraklı bir bitkidir. Erkeklerin cinsel gücünü artırmada çok etkili olduğuna inanılan adamotunun işlendiğinde gayet hoş bir kokusu vardır. Cinsel isteği artırıcı etkisinin yanı sıra, ağrı kesici etkisi de vardır. Ağrıları dindirirken halsizliği giderip, spazmları çözmeye yardımcı olur. Adını insanı andıran köklerinden alan adamotu patatese benzer bir bitkidir. Ülkemizde daha çok Akdeniz Bölgesi’nde yetişen adamotunun kökü çok kalındır ve ikiye ayrılmıştır. Meyvesi portakal rengindedir ve yumuşak zerrelerden meydana gelmiştir. Kökleri kurutularak toz haline getirildikten sonra ezilip balla tatlandırılarak macunu yapılan ve eski devirlerde şehvet artıran ilaçların içine katılan adamotunun ilginç bir hikayesi var. Bu bitkiye eskiden idam mahkumlarının infazının yapıldığı darağacı kurulan yerlerde rastlanırmış. Asılan adamların son anda heyecandan menilerinin geldiğine ve sonucunda erkeklik hormonları kuvvetli olan bu otun yetiştiğine inanılırmış. Bazı kimseler de asılan erkeğin idrarının yere değmesi ile bu bitkinin büyüdüğüne inanırlarmış.

SALEPİN DAYANILMAZ ZEVKİ…

Cinsel gücü artırdığına inanılan ve salepgiller familyasından tel köklü otsu bir bitki olan salep bitkisinin kökünde 2 tane yumru vardır. Gövdesi, dik ve silindirimsidir. Çiçekleri salkım veya başak şeklindedir. Kullanılan yeri köklerindeki yumrularıdır. Öğütülmüş kök yumrulardan 1 çay kaşığı alınarak biraz su ile bulamaç hale getirildikten sonra üzerine 300 gr. su konarak karıştırılıp 15 dakika kaynatılır. Bal ile tatlandırılarak ve zencefil eklenerek sıcak içilir. Aynı tarif süt ile de yapılabilir. Günde 4 defa yemeklerden önce birer kahve fincanı içilir. Dioscorides ve Pliny gibi Yunan filozof ve hekimlerinin eserlerinde salep otunun elde taşınmasının bile kadınlara heyecan verdiğinden söz edilmiş. Petronius "Satyricon" adlı kitabında salep hakkında şunları söylemiş: "Önümüzden giden çifti biz de takip etmeye başladık; kapıları aralık olan odalarda, salep içmiş gibi aşk yapan çiftlere rastlıyorduk. Kız karşımda harika güzelliğini gösteren şeffaf bir gecelik giymiş, ayakta duruyordu. Elinde bir tepsi, tepsinin içinde de bir kâse salep ve yanında meyveler vardı. Ben salebi içerken o da yavaş yavaş aşk oyunlarına başladı. Bardaktaki son damlayı da yudumladığım zaman artık onun tahrik edici hareketlerine karşı koyamaz hale gelmiştim." Bagneux de Villeneuve, Yunan Antolojisini hazırlarken salebin eski Yunanlılar üzerinde yaptığı etkilerden bahsetmiş ve o zamanlar salebin nasıl bir aşk iksiri olarak kullanıldığını şöyle anlatmış: “Salep otu kurutulduktan sonra keçi sütünde eritilir ve yaşlı erkeklere kuvvet vermesi içinkullanılır.” Bu arada, Herkül'ün de salep içtikten sonra Thespius'un elli kızı ile aşk yaptığı söylenir. Bu aşk iksirine çok az miktarda haşhaş veya başka bir uyuşturucu madde karıştırıldığı da rivayet edilir.

KOCAKARI İLAÇLARININ HİKAYESİ…

Bugün, eski devirlerde kullanılan birçok kuvvet macununun terkibi bilinmese de çoğunun içinde karabiberısırgan otu tohumusoğan, yaban kabağı, yumurta, bal veananas bulunduğu biliniyor. Yunan tarihinde soğan, balık ve istiridye daima kudret macunu olarak kullanılmış ve tarihi kitaplara geçmiştir. Bu kitaplara göre, Yunanlılar ayrıca bazı hayvanların yumurtalıklarının, ciğerlerinin ve yüreklerinin de erkekliği artırdığına inandıkları için onları adeta ilaç olarak yerlermiş. Hatta Yunanlılar hayvanları hadım ederek onların seks duygularını azaltırlar, böylece hormonların içlerinde kalarak kendilerine faydalı olacağına inanırlarmış. Geyik yumurtasını en kıymetli ilâç sayar ve kurtların penislerinin en kuvvetli kudret macunu olduğuna inanırlarmış. Erkekler o devirlerde, birbirlerine cinsel güçlerini artırmak için reçine ve mantar yemelerini tavsiye ederlermiş. Yunanlılar şarabın cinsel gücü azalttığına inanırlarmış.

OSMANLI VİAGRASI İLE CİNSEL İKTİDARI ELDE ETMEK MÜMKÜN…

Benim "aşk macunu" adını verdiğim ama halk tarafından "Osmanlı viagrası" adı verilen macun ile cinsel hayatınıza renk katabilirsiniz… İşte size tarifi: 3 çorba kaşığı adamotu tozu, 2 çorba kaşığı kakule, 3 çorba kaşığı toz zencefil, 4 çorba kaşığı öğütülmüş salep kökü, 4 tatlı kaşığı arı poleni, 2 çorba kaşığı kişniş, 3 çorba kaşığı dövülmüş kırmızı ginseng, 32 gr. kurutulmuş serçe beyni, 4 tatlı kaşığı Türk kahvesi, 32 gr. akırkarha (nezleotu), 32 gr. çörekotu, 20 gr. acıbadem, 20 gr. çörekotu, 20 gr. tarçın, birkaç tane yaş incir, 100 gr. dövülmüş çam fıstığı ve 200 gr. dövülmüş fındık, 1 kilo balın içine atılır ve tahta bir kaşıkla karıştırılarak macun haline getirilir. Hazırlanan karışım kesinlikle cam bir kapta ve ağzı kapalı şekilde muhafaza edilir. Ayrıca doğrudan ışığa maruz kalmadan, serin ve karanlık bir ortamda saklanır. Bu macun erkeklerde cinsel gücü artırıcı kuvvet macunu olarak günde bir çorba kaşığı yenilebilir.

Cem KEÇE

Share
Published by
Cem KEÇE

Yeni İçerikler

SERTLEŞME BOZUKLUĞU

Beş duyu ile alınan cinsel uyaranlar ve cinsel fantezilerle beyinden kalkan cinsel uyarılar omurilik üzerinden…

3 gün ago

ERKEN BOŞALMA KADER DEĞİLDİR

En sık görülen cinsel sorunların başında yer alan “erken boşalma”, cinsel etkinlikler sırasında bir erkeğin…

3 gün ago

İNSANIN 8 TEMEL İHTİYACI

İnsanın 8 temel ihtiyacı vardır, bunlar; (1) yaşamda kalma ihtiyacı, (2) bir gruba ait olma…

3 gün ago

KADIN CİNSEL İSTEKSİZLİĞİ

Halk arasında “cinsel soğukluk”, “libido kaybı” veya “frijidite” olarak bilinen ve en sık görülen cinsel…

3 gün ago

ALDATMA ALDATILMA İHANET ETME

“Sadakatsizlik”, duygusal ve ilişkisel depremlere yol açan aldatmanın gölgesidir. Bu nedenle çok yanlış ve yıkıcı…

3 gün ago

CİNSEL GÜCÜ ARTTIRMANIN SIRLARI

Cinsel sağlık ve performans, genel sağlık ve yaşam tarzıyla çok yakından ilişkilidir. Sağlıklı bir yaşam…

3 gün ago