Ev Terörünü Durduracak Kitap: Kadınca

Mutlu insan, mutlu toplum demektir. Mutsuz insan ise terörize olmuş bir toplumu meydana getirir. Toplumsal mutluluğun ve huzurun anahtarı ise, ilişkisinde ve yaşayışında mutlu ve huzurlu olan, tam manasıyla anlaşılabilmiş kadındır. Toplumsal kimliği oturmamış, erkek tarafından doğru algılanmamış, dili çözülmemiş kadın mutsuzdur. Mutsuz bir anne ve mutsuz bir eş olarak kadın önünde sonunda toplumun genelini etkileyecektir. İşte bu noktada, içeriğiyle türünün tek örneği olmaya aday olan KADINCA isimli kitabımız, önemli bir rolü üstlenerek, okuyucusunun kadın olgusu hakkındaki yanlış bilgilerini, bilimsellik ışığında gerçeğe ve doğruya dönüştürmeyi hedeflemektedir.

KADINCA VE ERKEKÇE

Kadınlar ve erkekler birbirlerinden hem fizyolojik hem de psikolojik olarak farklıdırlar ve bu farklılıkları hayatın her anına yansıtırlar. Kadın da erkek de bu farklılıklarından doğan iki dili kullanırlar: “KADINCA ve ERKEKÇE…” Ancak yaşam içinde karı-koca, anne-oğul, baba-kız, iki arkadaş ya da sevgili olarak çeşitli roller içinde iletişimde olan kadın ve erkek, farklılıklarını algılamadıklarından, aynı dili konuşmadıklarından, bu yüzden de doğru iletişimi kuramadıklarından dolayı çatışma içine girerler.

KADINLARI ANLAMA REHBERİ: “KADINCA”

Yıllar süren psikoterapi, cinsellik, evlilik ve çift ilişkileri çalışmalarım sonucunda kadın ve erkek arasındaki çatışmalara bir son vermek ve kadınla erkeği ‘barıştırmak’, birbirlerini anlamalarını sağlayabilmek için ERKEKÇE kitabını yazarak erkeklerin dünyasını kadınlara açtım. Şimdi de serinin devamında aynı zamanda EFT ve NLP Uzmanı da olan eşim Merih Keçe ile birlikte kadınların dünyasını erkeklere anlatmak için KADINCA’yı kaleme aldık.

PEKİ NEDEN KADINCA?

Her çiftin okumasını tavsiye ettiğimiz “KADINCA” adlı bu eserle, kadınların dilini anlamak, kadınların iç dünyalarını keşfetmek, kadınların kendilerine aynadan bakmasını sağlamak, erkekler için ‘Kadınlar ne isterler?’ sorusunu yanıtlamak, kadınların dünyaya nasıl baktıklarını ve mantıklarının nasıl işlediğini irdelemek, kadın olmanın tüm ayrıcalıklarını okuyucuya tüm açıklığıyla anlattık.

KADINA DAİR HER ŞEY VE DAHA FAZLASI İÇİN…

KADINCA, erkeklerin kadınlara olan bakış açılarını değiştirecek, ilişkilerdeki açmazlara yönelik çözümler geliştirilebilecek, kadınların daha iyi tanınmasını ve algılanmasını sağlayacak, Türkiye’de A’dan Z’ye kadının kimliğinin doğru okunmasına katkı verecek, kadının ve erkeğin birbirini daha iyi anlamasından doğacak mutlu, keyifli, sağlıklı ve uzun ömürlü ilişkiler kurulabilmesini kolaylaştıracak bilgilerle dolu. KADINCA ve ERKEKÇE kitapları ile mutsuz ve monotonlaşan ilişkilerin geçmişte kalması mümkün.

Satın Al

Cem KEÇE

Yeni İçerikler

SERTLEŞME BOZUKLUĞU

Beş duyu ile alınan cinsel uyaranlar ve cinsel fantezilerle beyinden kalkan cinsel uyarılar omurilik üzerinden…

24 saat ago

ERKEN BOŞALMA KADER DEĞİLDİR

En sık görülen cinsel sorunların başında yer alan “erken boşalma”, cinsel etkinlikler sırasında bir erkeğin…

24 saat ago

İNSANIN 8 TEMEL İHTİYACI

İnsanın 8 temel ihtiyacı vardır, bunlar; (1) yaşamda kalma ihtiyacı, (2) bir gruba ait olma…

1 gün ago

KADIN CİNSEL İSTEKSİZLİĞİ

Halk arasında “cinsel soğukluk”, “libido kaybı” veya “frijidite” olarak bilinen ve en sık görülen cinsel…

1 gün ago

ALDATMA ALDATILMA İHANET ETME

“Sadakatsizlik”, duygusal ve ilişkisel depremlere yol açan aldatmanın gölgesidir. Bu nedenle çok yanlış ve yıkıcı…

1 gün ago

CİNSEL GÜCÜ ARTTIRMANIN SIRLARI

Cinsel sağlık ve performans, genel sağlık ve yaşam tarzıyla çok yakından ilişkilidir. Sağlıklı bir yaşam…

1 gün ago