Categories: Erken Boşalma

Erken Boşalma – Organ Nakli Metafor Tekniği

Erken Boşalma Tedavisi, Organ Nakli Metafor Tekniği ile tedavi

“Bir zaman önce organ nakli yapmaya başladılar, ihtiyacı olan insanlara böbrek ve kalp yerleştirdiler. Ama bundan sonra keşfettikleri bir şey oldu, beden bu organı geçici bir süreliğine alıyordu ama sonra beden bunun yabancı olduğunu kendinin olmadığını fark ettiğinde bağışıklık sistemi organı reddediyordu. Buna benzer bir şey de; biz çocuklar olarak sınırlı deneyimimiz ve ayrımsama yeteneğimizle ailelerimizden bize verilenleri alıyoruz. Onlar başkalarının düşüncesi olsa da bir süreliğine kabul ediyoruz. Ama sonra, yetişkinlik döneminde yetişkin bilinçaltın aslında bunların sana uymadığını fark ediyor. Ve bilinçaltınız bunları reddedebilir çünkü bunlar sizin değil, size uymuyor. Bilinçaltın içten içe, bilinçli bilinçsiz aldığın bu bilgilerin hangilerinin sana uyacağını ve hangilerinin sana uymadığını saptamaya başlıyor. Geçmişte duyduğun ilk gece hikâyelerini doğru değil, sana uymuyor, onları içinde tutup cinsel hayatını çekilmez bir hale getirme. At onları içinden. At ve rahatla, huzur bul, zevkin ve sevginin güzelliğine açılan kapıdan gir. Orası tam sana göre.”

Bilindışında Yetersizlik Hissi İçin Verilecek Telkin

“Yetersizlik, güçsüzlük kendini cezalandırmanın değişik bir çeşididir. Yetersizlik ölme isteğine eşdeğerdir. Yeterlilik duygusu ise yaşama isteği ile eşdeğerdir. Yaşama isteğin yükseldikçe, yeterlilik hissinde yükselecektir. Geçmişinizde yaşadığınız bir olaydan dolayı hissettiğiniz suçluluk duygusundan dolayı kendinizi cezalandırma sürecidir. Siz kendinizi yeteri kadar cezalandırdınız artık kendinizi ve başkalarını affetme zamanı geldi. Şu andan itibaren, çevrendeki her şeyi, herkesi, senden af dileyen her şeyi, yaşanmış olan acı anılar ve yanlışlıklara rağmen affetmen gerekmektedir. Olumlu bir şekilde herkesi affet. Sen ve diğerleri özgürsünüz. Şu andan itibaren her şey sonsuza kadar temizlendi. Buna ek olarak, geçmişindeki herkes tarafından affedildin. Seni herkes affetti. Tüm suçluluk duygularından arındın ve artık özgürsün.”

“Cinselliği bir performans olarak görmeyi bırakıp, artık senin ve partnerin için bir zevk kaynağı olarak görmeye başlayacaksın. Sonuç olarak, kendini her geçen gün daha yetkin ve kendine güvenli görmeye başlayacaksın. Cinsel fonksiyonların her geçen gün daha normal ve tatmin edici bir hal almaya başlayacak. Sen güce sahipsin ve bu gücünü cinsel yaşamında keyifli bir şekilde kullanıyorsun.”

“Kendine yeteri kadar ceza verdin. Artık kendine zarar vermeyi bırakabilirsin, bu akşamdan itibaren, normal bir cinsel birleşme yaşayabilirsin, asla kendini yetersiz hissetmeden. Şu andan itibaren, 20 yaşındaki genç birinin potansiyel gücüne sahipsin.”

Cem KEÇE

Share
Published by
Cem KEÇE

Yeni İçerikler

SERTLEŞME BOZUKLUĞU

Beş duyu ile alınan cinsel uyaranlar ve cinsel fantezilerle beyinden kalkan cinsel uyarılar omurilik üzerinden…

5 gün ago

ERKEN BOŞALMA KADER DEĞİLDİR

En sık görülen cinsel sorunların başında yer alan “erken boşalma”, cinsel etkinlikler sırasında bir erkeğin…

5 gün ago

İNSANIN 8 TEMEL İHTİYACI

İnsanın 8 temel ihtiyacı vardır, bunlar; (1) yaşamda kalma ihtiyacı, (2) bir gruba ait olma…

5 gün ago

KADIN CİNSEL İSTEKSİZLİĞİ

Halk arasında “cinsel soğukluk”, “libido kaybı” veya “frijidite” olarak bilinen ve en sık görülen cinsel…

5 gün ago

ALDATMA ALDATILMA İHANET ETME

“Sadakatsizlik”, duygusal ve ilişkisel depremlere yol açan aldatmanın gölgesidir. Bu nedenle çok yanlış ve yıkıcı…

5 gün ago

CİNSEL GÜCÜ ARTTIRMANIN SIRLARI

Cinsel sağlık ve performans, genel sağlık ve yaşam tarzıyla çok yakından ilişkilidir. Sağlıklı bir yaşam…

5 gün ago